Ordnat utseendet och en hel del andra funderingar

Idag har jag arbetat med att ordna till bildstorlekar och länkar på hemsidan. Nu ser det snyggare ut och går mycket lättare att hitta.

Det blev mycket praktiskt idag, men tankarna kring hur jag ska utforma uppgifter om särskilt begåvade finns hela tiden med mig. I vardagen, när jag läser artiklar och när jag pratar med elever och kollegor. Det är också så att ju mer jag läser, desto mer vill jag läsa och utveckla mig. Det finns ju så otroligt mycket skrivet och många olika ingångar på detta område. Det känns också som om ju mer jag läser desto mer otillräcklig känner jag mig. ALLA elever är olika och lär sig på olika sätt, elever i behov av särskilt stöd, särskilt begåvade elever och alla, alla andra. Hur ska jag som endast är en person räcka till. Jag försöker trösta mig med att om jag bara försöker visa mitt intresse och visa att jag genuint är intresserad av att alla ska få utmaning och utvecklas, oavsett var de befinner sig, så kommer eleverna så småningom att inse detta och hjälpa mig att hjälpa dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...